Launch Manifesto: radicale veranderingen door creativiteit

22.10.2020

Op 22 oktober was No School live tijdens de Dutch Design Week 2020. In een speciale online editie van het event bespraken we met diverse gasten vanuit Eindhoven het No School Manifesto aan de hand van stellingen uit het boek. 

“No School makes a shift from what is good for the individual to what is good for the community and the whole of the planet”.

Marsha Simon sprak onder andere met Jasper Brands van Panton. Marsha Simon sprak onder andere met Jasper Brands van Panton. Zij ontwikkelden aan het begin van de coronacrisis in samenwerking met Koninklijke Auping en andere partners in vier weken tijd een FFP2 masker voor de zorg. Auping produceert dit jaar 10 miljoen stuks van deze hoogwaardige masker voor zorgorganisaties in Nederland.

“No School wants to re-think education in the twenty first century”

is de stelling waar met studenten over gesproken werd. Met practoren van Cibap en Sint Lucas ging het tenslotte over creativiteit die de wereld dient en verder brengt: betekenisvolle creativiteit. We willen uniek, vernieuwend en toonaangevend onderwijs aanbieden.

De uitzending start vanaf minuut 9: